One 2 One

One 2 One
4 Extraordinary Results

One 2 One

One 2 One är stödstrukturen som skapar en naturlig och hållbar transformation för dig som ledare att förflytta dig med lust och energi – för att uppnå det extraordinära med ett hållbart resultat i både din roll och dig själv.

Vad

4FP har en metodik som både identifierar och löser upp det som begränsar eller skapar blockeringar. Det unika med vårt sätt att jobba är att vi länkar den inre personliga utvecklingen till den yttre världen där du verkar. Vi arbetar praktiskt och upplevelsebaserat. Den systematiska uppföljningen gör att du själv bryter igenom på områden på ett sätt du inte gjort tidigare och får verktyg att coacha andra att göra detsamma.

Hur

Att genom resultatorienterade coachtekniker inspirera till nyfikenhet att utforska och identifiera orealiserade potentialer som kan finnas hos dig för att kunna verka fullt ut. Du lär dig följa en välgrundad struktur som garanterar förflyttning och en systematik som gör att du nyfiket kan utforska din potential i din roll. Du får nycklar som skapar förutsättningar för dig att bli tydlig i dig som person – dina förmågor används på ett naturligt och självklart sätt.

4FP en del av Business Wellness Group

Fakta om One 2 One – 4 Extraordinary Results

Varför

För dig som vill bemästra kunskapen och självklarheten att enkelt kunna göra en förflyttning till det möjliga för att uppnå det extraordinära.

Resultat

Med energi, passion och hållbarhet förverkligar du det möjliga i din roll och uppnår extraordinära resultat.

För mer information och anmälan kontakta: Bella 0735 13 13 50 eller bella@4fp.se