Våra konsulter

Möt några av våra konsulter

Vi på 4FP

4FP’s konsulter drivs alla av en stark vilja att skapa förändring hos sig själva och sin omgivning. Med lång erfarenhet från såväl privat näringsliv som offentlig sektor kombinerar de kompetens med professionalism och integritet, alltid med en stor dos lust och livfullhet. Teamet präglas av öppenhet och autenticitet, mod och dedikation till varandra och till kunden. För att var och en, och tillsammans, skapa full potential.

CA LinkedIn

Läs mer om Charlotte

Charlottes drivkraft och passion är att stötta chefer och medarbetare att förflytta såväl sig själva som sina organisationer från nuläge till det önskade läget på ett hållbart och uthålligt sätt, med bibehållen energi och livfullhet. Charlotte är internationell ekonom med lång erfarenhet som konsult och som chef i linjen. Charlotte har dessutom arbetat som HR-chef i två stora organisationer. Hon är utbildad inom flera olika inre metodiker, varför hon drivs av att kombinera både de yttre och de inre perspektiven i sitt arbete.

Björn1

Läs mer om Björn

Björn brinner för att coacha individer och organisationer att förflytta sig mot gemensamma mål som utmanar och utvecklar. Han hittar den röda tråden som gör det lätt för verksamheter att bli ett starkt lag för att nå det extraordinära. Med bakgrund som IT- och verksamhetskonsult har han djup förståelse för hur företag på bästa sätt kan realisera värde ur sina IT-investeringar och projekt. Björns passion är att stötta individer frigöra den egna inre kraften och han arbetar främst med de yttre perspektiven av 4FP.

Helena K

Läs mer om Helena

Med en passion för det autentiska är drivkraften starkt att få bidra till att individer, grupper och organisationer – trots egen bekvämlighet, rädslor och motstånd – ska kunna hitta, välja och genomföra det de vill förverkliga i sina liv. Hon har en gedigen utbildning inom såväl psykologi som organisation och egen chefserfarenhet från såväl privat, statlig och kommunal verksamhet. I 4FPs metoder och förhållningssätt har hon hittat vägen till förändring på riktigt – både för sig själv och andra.

Mikael

Läs mer om Mikael

Mikael är teknologie doktor i tillämpad fysik och har omsatt forskningsmetodiken och ingenjörskonsten framgångsrikt på verksamhetsutveckling och förändringsledning i mer än 10 år. Mikael utmanar chefer och medarbetare till att göra nytt och släppa taget om det gamla för att nå full potential och att skapa extraordinärt resultat i sin verksamhet.

Hållbart. Långsiktigt. Affärsmässigt

Som konsult och interimschef har Mikael erfarenhet från komplexa och tvärfunktionella förändringsprojekt. Nationellt. Internationellt. Privat och offentlig sektor.

Peggy1

Läs mer om Peggy

Peggy har utbildats av och jobbat med Bella i flera år. Som familjeföretagare i femte generationen såg hon fort nyttan med att utveckla både individ och verksamhet hand i hand, det vi inom 4fp kallar kombinera det yttre med det inre. Familjeföretag leds såväl med hjärta som med hjärna och det är i balansen mellan dessa två som verklig framgång uppstår. Eftersom hon jobbar både som affärscoach och yogainstruktör har hon en förmåga att se individen som en helhet, d.v.s. bortom förklaringar som kommer från huvudet. Peggy brinner för att stötta och leda individer och organisationer genom förändring för att nå sin fulla potential.

Helena Silver

Läs mer om Helena

Helena har arbetat med människor, kopplat till stress, i olika sammanhang i många år. Senaste 10 åren har hon jobbat tillsammans med Bella. Där har Helena tittat på kopplingen med människors beteenden och den fysiska kroppen på ett skarpare plan.

Under namnet 4YOU kommer bl.a. hon att vara din stödstruktur genom din transformation, och genom kroppen kunna skapa ännu bättre förutsättningar. På så sätt säkerställs att du har energi och skapar hållbarhet, allt för din riktning mot ditt EOR. Helenas passion är att möta människor, att se och känna sambandet med kropp, tanke och handling. Vi alla har förmågan att släppa på fysiska spänningar och mentalt skifta genom att göra nya val.