4YOU

4YOU

Using the capacity of the MIND to reach the power of the BODY

4YOU

En personlig förflyttning där vi kombinerar resultatorienterad coachning med bodywork, vilket skapar optimala förutsättningar.

Varför

4YOU säkerställer din hållbarhet och tar fram dina genuina förmågor för att nå din fulla potential. Du lär dig leva med en naturlig självklarhet där lust, livfullhet och avslappning blir den perfekta kombinationen.

Vad

Vi tränar dig genom ett experimentellt agerande i din verklighet. Våga bli en avslappnad inspiratör för både dig själv och din omgivning. Du lär dig förstärka förmågor och beteenden som säkerställer att du når din unika potential som blir hållbar och lustfylld. Genom grundade teorier och tekniker kartlägger vi snabbt de beteendemönster (fysiskt/emotionellt/mentalt) som kan vara en begränsning. Därifrån lägger vi upp en plan för att uppnå ett önskat resultat med en tydlig målgång.

Hur

Med välbeprövade berörings- och resultatorienterade coach-tekniker bryter vi beteendemönster via kroppen, vilket är det absolut snabbaste sättet att skapa en hållbar förändring. Vi jobbar individuellt, antingen i massagestol eller på massagebänk samt med coachsamtal. Tillsammans skapar vi en plattform där du lär dig tekniker för att skapa optimala förutsättningar för dig att kunna förverkliga det du valt.

Resultat

Du förvärvar förmågan att starta en naturlig utveckling genom att bemästra lust, livfullhet och avslappning. Du kommer kunna förflytta dig till oanade höjder med ett hållbart resultat. Genom detta infinner sig en självklar balans på alla delar av ditt liv.

4FP en del av Business Wellness Group

Fakta om 4FP 4YOU

Handledare och coach: Helena Silver

Upplägget är en 6 månaders process.

Pris: 35 000:- exkl. moms

För mer information och anmälan ring:
070 144 35 51 eller mejla helena.silver@4fp.se